Serbian Czech English French German Russian

Breadcrumbs7m

  Krasici.info, katalog apartmana, sobe privatnog smještaja u Krašićima. Uštedite do 40% rezervacijom idealnog smještaja na Jadranu direktno kod vlasnika i zaboravite na visoke agencijske provizije. Dobro došli na Krasici.info, vaš idealan put do smještaja u Krašići !


  U srcu Boke Kotorske ( Crna Gora ) nalazi se turistička oaza Krašići na samoj obali mora sa plažom, marinom i još sasvim neotkrivenim uvalama.
  Krašiči se nalaze na severnoj obali poluostrva Luštica. Nalaze se gotovo na pola puta Tivat - Krtoli - Rose - Žanjic,  preko mora aerodroma Tivat. Najbliže veće mesto su Radovići (4 km), Krašići su udaljeni od aerodroma Tivat 12 km, Kotora 13km, a Budve 26km , gde su ujedno glavna letnja dešavanja, ali su dovoljno udaljeni da pruže potpuni mir.  Marina Porto Montenegro je udaljena svega 13km.
  Malo primorsko mesto koje se proteže 3 kilometra duž obale, poznato je po kristalno čistoj vodi, malim plažama (šljunkovite i betonski molovi). U samom mestu postoji mali broj kafića i restorana, tako da gosti mogu maksimalno uživati u tišini, lepotama zaliva i mirisu Jadranskog mora. U blizini Krašića, nalazi se istorijski turistički grad Kotor, gde gosti mesta Krašića rado provode večernje ćasove. Jednostavno Krašići su pravo mesto za Vaš porodični odmor. Krašići su mesto idealno za kupanje, ili kao idealna baza za otkrivanje cele regije.
  Kupajte se u toplom i sigurnom zalivu. Naše mesto ima mnogo malih plaža duž obale. Plava zastava za plažu Plavi Horizonti, idealno za decu je samo 10 minuta vožnje i mnoge druge ugodne skrivene kamenite uvale na mirnom poluostrvu Luštica.
To je tradicionalno mesto za porodični odmor, daleko od gradske buke, sa divnim pogledom na zaliv.
  Mnoštvo arheoloških nalaza i kulturno istorijskih spomenika svedočanstvo je bogatog nasledja cele Boke Kotorske i njenih mesta. Brojni kulturno umjetnički programi, fešte, sportska dešavanja postala su sinonim Boke Kotorske.
  Krašiće odlikuju i njegovi stanovnici, gostoprimljivi i otvoreni za sve goste.
  Gosti se rado vraćaju u Krašiće, jedni zbog originalnog primorskog ambijenta, drugi zbog opuštenosti i domaćinske atmosfere.


udaljeni su od
- morske obale 10 metara
- od magistrale 9 km
- od hipermarketa VOLI i MAXI 9 km
- od aerodroma Tivat 12 km
- od Tivta 13 km
- od Kotora 13 km
- od Budve 26 km
- u neposrednoj blizini su plaže
PLAVI HORIZONT 5 km
MIRIŠTA 13 km
ŽANJIC 13 km
OBLATNO 5 km
ROSE 10 km
PONTE VESLA 16 km


JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.


Designed by Stevčeski © 2012